Çevre ve Şehircilik Bakanlığı noterden vazgeçti

Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik 2009 yılında yürürlüğe girmiştir. Bu yönetmelik ve kurumsal yönetmeliklerde yapılan düzenleme ile artık atanan adaylardan belge istenmiyor, beyan yeterli görülüyor. Adayın beyanın doğruluğu ise kurum kontrol ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dün değinmiş olduğumuz bu konuya dair hatasını, bugün düzeltmiştir. İşte Bakanlığın atanan 150 adaydan sadece beyanı yeterli gören yeni açıklaması...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞININ 20 TEMMUZ 2012 TARİHLİ AÇIKLAMASI

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair esasların Ek madde 7'ye göre düzenlenen aşağıdaki beyan belgesinin doldurulması gerekmektedir.

NOT: Atanmaya hak kazanan adayların 18/07/2012-01/08/2012 tarihleri arası mesai bitimine kadar istenilen beyan belgesi ile Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonraki müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

BEYAN BELGESİ

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA

(Personel Dairesi Başkanlığı)

Bakanlığınız emrinde kamu görevine ilk defa atanacağımdan 03/04/2012 tarihli ve 28253 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2012/2875 sayılı Bakanlar Kurulu Kararınca ?Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik? gereğince kimlik, adli sicil, askerlik ve sağlık durumum aşağıda belirtilmiştir.

Bu bilgilerin doğruluğunu beyan eder, beyanda bulunduğum bilgilerin gerçeğe aykırı olması durumunda atamamın iptal edilmesini ve hakkımda Türk Ceza Kanununun ilgili hükümlerinin uygulanacağını kabul ederim. ??/??/201..

Adı Soyadı

(İmza)

S.NO BEYAN KONUSU KİŞİNİN BEYANI
1. T.C. Kimlik No  
2. Askerlik Durumu  
3. Adli Sicil Durumu  
4. Sağlık Durumu  

Memurlar.net'in dün yayınladığı haber için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber